Gjeneratore me Naftë

1-3500 kVA

GJENERATORË ME NAFTË

Të gjithë pjesët e gjeneratorëve janë nga prodhues të cilësisë së lartë në mbarë botën dhe secili gjenerator është projektuar, prodhuar, montuar dhe testuar për performancë optimale.

Gjeneratorët tanë mundësohen nga një gamë e gjerë markash. Ne ofrojmë gjithashtu produkte të personalizuara për aplikime të veçanta bazuar në markat tuaja të preferuara dhe zgjidhjet e energjisë që u përshtaten nevojave tuaja.

Grafiku i referohet fuqise në Standby

NE POSEDOJMË MARKAT MË TË NJOHURA TË MOTORËVE DHE ALTERNATORËVE

Për të garantuar produkte me cilësi të lartë dhe kënaqësinë e klientit, ne bashkëpunojmë me kompani ndërkombëtare dhe të suksesshme të markave të tilla si:

ZONA E SPECIFIKIMEVE TEKNIKE

Për të gjithë modelet dhe specifikimet teknike të tyre ju lutemi klikoni më poshtë

FMT Group nuk është i fokusuar vetëm në shitjen e produktit, por rëndësi të veçantë i kushtohet edhe shërbimit dhe mirëmbajtjes së tij.

Llojet e gjeneratorëve

TE HAPUR

Shasi me saldim dhe me bulona. Pjesë me materiale të cilësisë së lartë

ME KABINE

Pjesë të salduara dhe me bulona me materiale të cilësisë së lartë. Projektuar sipas standardeve ndërkombëtare

TE LEVIZSHEM

Ne projektojme dhe prodhojme gjeneratore stacionar, te levizshem dhe per sherbim ne terren, sipas nevojave te klienteve

DEPOZITA TE JASHTME

Projektuar duke filluar nga kapaciteti 1000 litra, për të zgjatur në mënyrë efikase kohën e punimit të gjeneratorit

1. Shasia

2. Kabina

3. Motori

4. Alternatori

5. Paneli i kontrollit

6. Kabineti elektrik

7. Depozita e naftës

8. Bateria

9. Radiatori

10. Ventilatori ftohës

11. Butoni i emergjencës

12. Marmita

13. Filtri i ajrit

14. Filtri i naftës

15. Filtri i vajit

16. Shuarësit e vibrimeve

17. Pikat e ngritjes

18. Tokëzimi

KARAKTERISTIKAT E GJENERATOREVE

 • Çeliku i galvanizuar që siguron forcë, qëndrueshmëri dhe mbrojtje shtesë
 • Strukturë kompakte, dizajn i shkëlqyer
 • Akses i lehte tek pjesët e shërbimit
 • Dyer me dy kanata për lehtësi në shërbimi
 • Dyert kanë guarnicione të cilësisë së lartë për të siguruar izolimin akustik
 • Ekran LCD qe tregon statusin e sistemit dhe informacionet e konfigurimit
 • Ventilim adekuat për të përmbushur kërkesat e ajrit për motorin dhe per heqjen e nxehtësisë ne kabine

ELEMENTET E SIGURISE

 • SENSOR I TEMPERATURES SE LARTË TE UJIT
 • SENSOR I PRESIONIT TE ULET TE VAJIT
 • RELE MBROJTËSE E MOTORIT
 • BUTON NDALUES EMERGJENCE ME SHTYPJE

SPECIFIKIMET STANDARTE TE GJENERATORIT

 • Motor me naftë
 • Ftohës me ujë
 • Radiator me ventilator mekanik
 • ATS me celes transferimi automatik 4P
 • Grilë mbrojtëse për pjesët rrotulluese dhe të nxehta
 • Starter elektrik dhe alternator
 • Parangrohes i motorit
 • Shasi me rezervuar karburanti të integruar
 • Engine oil filled
 • Ndërprerës transferimi automatik ATS 4P

 • Amortizatorë vibrimesh
 • Tuba lidhëse fleksibël
 • Alternator klasi H
 • Marmitë industriale
 • Karikues baterie
 • Bateria
 • Izolues baterie
 • Manual instalimi
 • Parangrohës uji
 • Sensor dixhital niveli nafte
VETËM 1 GJENERATOR

PANEL KONTROLLI STANDARD

GENA

GENA është një kontroller i gjeneratës së ardhshme që kombinon shumë funksionalitete dhe aftësi të gjera komunikimi së bashku me një dizajn të besueshëm dhe me kosto të ulët. Karakteristikat e softuerit janë të kompletuara me…

SINKRONIZIMI I GJENERATORËVE

Deri në 48 gjeneratorë mund të punojnë në paralel mbi të njëjtën ngarkesë. Menaxhimi i ngarkesës kryhet automatikisht.

SINKRONIZIMI ME RRJETIN

Deri në 16 kontrollera rrjeti mund të suportohen. Kontrollerat e rrjetit mund të aktivizohen në distancë dhe janë ata të cilët kryejnë sinkronizimin e sistemit të gjeneratorëve me rrjetin.

PANELET E REJA TE KONTROLLIT

GENX është i përshtatshëm për kontrollin e aplikimeve më të zakonshme te gjeneratorëve me një ose tre faza (Single Prime Mover dhe Single Standby gensets).
Ai monitoron voltazhin e tre fazave të rrjetit, voltazhin dhe rrymën e gjeneratorit. Për komunikimin e kontrollerit me motorat të pajisur me ECU përdoret një ndërfaqes i integruar për protokollin J1939 CANBUS…

GENX-C

GENX-L

VETËM 1 GJENERATOR

PANELE KONTROLLI OPSIONALE

OPSIONAL

InteliLite4 AMF25

InteliLite4 AMF 25 është një kontroller i ri për gjenerator të cilët operojnë si single standby power. Ikona, simbole dhe grafik për operim intuitive së bashku me funksionalitet të lartë vendosin standarte të reja…

OPSIONAL

DSE6120

DSE6120 është nje modul kontrolli AMF (Auto Mains Failure) i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh te gjeneratorëve jo në paralel. Monitoron shpejtësinë, frekuencën, voltazhin, rrymën, presjonin e vajit, temperaturën e ftohësit…

OPSIONAL

DSE7320

DSE7320 është një modul kontrolli AMF (Auto Mains Failure) i përshtatshëm për një gamë të gjerë te aplikimeve të gjeneratorëve jo në paralel, naftë ose gaz. Monitoron një numër të madh të parametrave të motorit…

SHKARKO

Broshure

Keni ndonjë pyetje?

Na kontaktoni ose plotësoni formularin e kërkesës

Video company profile 2021

FMT GROUP EKSPORTON NË EUROPË DHE NË TË GJITHË BOTËN

Greqi
Kosove
Mali i Zi
Maqedonia e Veriut
Rumani
Libi
Portugali
Irlande

Spanje
Kroaci
Britania e Madhe
Afrike
Sri Lanke
Sllovaki
Rusi
Danimarke

Katar
Pakistan
Çeki
Panama
Poloni
Malte
Zvicer
Palestine

Bullgari
Egjypt
Gjeorgji
Tunizi
Azerbajxhan
Ethiopi
Norvegji
Australi etj...

Ne duam të zëmë një vend të rëndësishëm në tregun global, duke plotësuar nevojat e klientëve tanë në çdo pjesë të globit.

Lexo më shumë
61%EUROPE
18%AZIA/LINDJA E MESME
13%AFRIKE
5%AMERIKA LATINE
3%OCEANIA
Kërkesë Oferte