MË SHUMË SE 20 VITE EKSPERIENCË NË INDUSTRINË E GJENERATORËVE MOTOR PERKINS / ALTERNATOR MARELLI GJENERATORË TË BESUESHËM TË ENERGJISË 2500 kVA MOTORI FMT / ALTERNATOR MECCALTE Dy gjeneratorë, një inteligjencë
e vetme dixhitale
1000 kVA

Për më shumë se 20 vjet u kemi shërbyer me produkte cilësore klientëve tanë në mbarë botën.

Ne kemi lindur për të ndriçuar botën!

PRODUKTET E FMT GROUP JANË TË EKSPORTUARA NË MË SHUMË SE 50 VENDE TË BOTËS!

Duke pasur certifikimet ISO dhe një program të brendshëm të cilësisë së produkteve, ne garantojmë që pajisjet tona përmbushin standardet dhe specifikimet ndërkombëtare të cilësisë së lartë.

BROSHURA

CERTIFIKATAT

VIDEO

Lajme

Ju mund të ndiqni të gjitha zhvillimet rreth FMT Group në seksionin e lajmeve

Keni ndonjë pyetje?

Na kontaktoni ose plotësoni formularin e kërkesës